Comfortabel veilig met milieukeur

Fristads zet de volgende stap om een duurzamere fabrikant van werkkleding te worden door de lancering van de meest uitgebreide collectie duurzaam geproduceerde werkkleding tot nu toe: Fristads Green High Visibility.

De Fristads Green High Visibility-collectie bestaat uit een breed assortiment aan

De Fristads Green High Visibility-collectie bestaat uit een breed assortiment aan kledingstukken waardoor professionals zich van top tot teen kunnen kleden in goed zichtbare kleding met een lagere impact op het milieu - zonder concessies te doen aan veiligheid en kwaliteit. Alle Fristads Green-producten hebben een milieuproductverklaring, een EPD, waarin de totale impact van het kledingstuk op het milieu wordt getoond, van constructie- en materiaalkeuzes tot afval en transport.

Fristads Green High Visibility bestaat uit twee collecties, GPLU en GSTP. GPLU wordt gelanceerd in het voorjaar van 2022 en GSTP wordt gelanceerd in het najaar van 2022. De Fristads GPLU-collectie is gemaakt van biologisch katoen en polyester van gerecyclede PET-flessen. De Fristads GSTP-collectie biedt met duurzame 4-way stretch en ribgebreide stretchpanelen in de taille, twee keer zoveel comfort en heeft een kleinere impact op het milieu dan reguliere hogezichtbaarheids werkkleding.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.