Compacte kniklader

SHERPA mini-loaders uit Nistelrode ontwikkelt en fabriceert compacte, robuuste en krachtige mini-loaders die een bijdrage leveren aan de verbetering van arbeidsvriendelijke omstandigheden. Om die reden voegde het bedrijf een aantal jaar geleden de SHERPA 150 aan het assortiment toe. Er was een duidelijke vraag vanuit de markt naar een smalle, maar toch krachtige kniklader waardoor nauwe doorgangen niet langer een obstakel vormde.  
Compacte kniklader | TuinVAK
Compacte kniklader | TuinVAK
Compacte kniklader | TuinVAK
Compacte kniklader | TuinVAK
SHERPA mini-loaders bouwt machines die multi-inzetbaar zijn. Voor elke SHERPA mini-loader zijn vele verschillende aanbouwdelen verkrijgbaar. Hierdoor zijn de machines voor meerdere doeleinden te gebruiken. Dat is niet alleen handig voor hoveniers, maar ook voor maneges, sloopbedrijven en stratenmakers. Het is ook mogelijk om een machine te leasen of te huren, mocht er maar tijdelijk behoefte zijn aan een bepaald model of aanbouwdeel.

Compact
De SHERPA 150 is een multi-inzetbare kniklader die opvalt door zijn compacte en krachtige uiterlijk. De machine heeft een werkbreedte van slechts 76 centimeter. Hiermee is het de kleinste kniklader ter wereld die binnen de markt van mini-loaders verkrijgbaar is. Door de smalle werkbreedte kan de hovenier ermee door elke poort en zijn nauwe doorgangen geen obstakel meer.
De optie met brede banden geeft de SHERPA 150 stabiliteit en een lage bodemdruk waardoor er geen spoorvorming ontstaat. Voor de SHERPA 150 zijn ruim 50 verschillende aanbouwdelen te verkrijgen, waardoor de machine multifunctioneel en voor vele doeleinden te gebruiken is.

Duurzame toekomst
Niet alleen de verkoop van machines is een kernpunt van SHERPA mini-loaders, maar ook de ontwikkeling van nieuwe duurzame producten. Dankzij de innovatieve mentaliteit van het bedrijf, was SHERPA de eerste fabrikant die een elektrische mini-loader op de markt bracht, de SHERPA 100 eco.
De nieuwste ontwikkeling komt in mei 2018 op de markt, namelijk de SHERPA 100 eco Pro. Een mini-loader die dezelfde prestaties levert als een machine met een verbrandingsmotor. Kortom, onmisbaar voor de hovenier die op zoek is naar een duurzame machine die dezelfde prestaties levert als zijn minder duurzame tegenhangers.