CRAMER 82V demonstratie & test-set

Producten 10-05
CRAMER 82V demonstratie & test-set

Om de drempel te verlagen, bieden CRAMER dealers een assortiment aan van de 5 meest verkochte 82V CRAMER handgedragen machines. Deze set kan worden gereserveerd en gedurende een afgesproken periode gebruikt worden in de dagelijkse werkzaamheden.

CRAMER 82V demonstratie & test-set

Het overstappen naar een assortiment professionele accu-machines van een relatief nieuw merk kan een grote stap lijken. Het gebrek aan ervaring met hoe de machines aanvoelen of hoe krachtig ze zijn, kan terughoudendheid veroorzaken. Vaak blijkt deze terughoudendheid ongegrond en een aangename verrassing na uitproberen.

Beschikbare set bij de erkende Cramer dealer:

Kettingzaag 82CS27 – een middenklasse machine met een zaaggeleider lengte van 38 cm. Het vermogen is vergelijkbaar met een ca. 50 cc 2-takt machine.

Bosmaaier 82TBX20 – een zware 2 kW bosmaaier geleverd met 3-snijgarnituren en bijbehorende beschermkappen. Een 2-draads tap & go maaikop, een metalen slagmes en een cirkelzaagblad.

Heggenschaar 82HD61 – een allround heggenschaar met tot wel 4.000 knipbewegingen per minuut. Snoeilengte van 61 cm en een gewicht van slechts 2,7 kg.

Handgedragen bladblazer 82B22 – met 22N blaaskracht en een gewicht van 2,5 kg. Een van de krachtigste handgedragen blazers op de markt!

Ruggedragen bladblazer 82B36 – met 36N aan blaaskracht, LED verlichting aan voor- en achterzijde en 3 blaasniveaus voor optimale gebruiksautonomie.