De Groene Sector Vakbeurs | 9, 10 en 11 januari 2024

De Groene Sector Vakbeurs | 9, 10 en 11 januari 2024

Evenementenhal Hardenberg staat opnieuw in het teken van alles wat groen is tijdens de 24e editie van De Groene Sector Vakbeurs van 9 tot en met 11 januari 2024. Deze jaarlijkse vakbeurs is hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche.

De Groene Sector Vakbeurs | 9, 10 en 11 januari 2024

Ruim driehonderd exposanten kijken ernaar uit om alle groenprofessionals deze drie dagen te verwelkomen op hun stands. Na het succes van de vorige editie, waar meer dan 16.000 groenprofessionals samenkwamen, belooft ook de komende editie een mooie beurs te worden met zowel terugkerende, als nieuwe thema’s.

De Groene Sector Vakbeurs | 9, 10 en 11 januari 2024

Nieuwe beleving op de vloer

Komende editie wordt Het Duurzaamheidspark geïntroduceerd in hal 3. Dit aangelegde park biedt exposanten een uniek platform om hun duurzame producten te presenteren aan de gehele groene sector. Het Duurzaamheidspark is niet alleen een podium voor de producten van exposanten, maar ook een belevenis voor de bezoekers.

Breng je stem uit in de Tunnel van de Toekomst

Een terugkerend hoogtepunt van voorgaande jaren, de Groene Sector Vakbeurs Innovatie Awards, krijgt dit jaar een nieuwe invulling met de introductie van de "Tunnel van de Toekomst". Een vakjury selecteert 10 innovaties die kans maken op de Innovatie Awards in de categorieën Groene Inrichting en Tuin & Park Mechanisatie. In de Tunnel van de Toekomst kunnen bezoekers alle genomineerde innovaties bekijken en vervolgens hun stem uitbrengen met behulp van hun Smart Badge. Naast de mogelijkheid te stemmen in de Tunnel van de Toekomst, krijgt de bezoeker ook de kans om te stemmen via de website van De Groene Sector Vakbeurs.

Als groenprofessional wil jij aankomende editie van De Groene Sector Vakbeurs niet missen. Ga snel naar www.groenesector.nl/tickets en meld je gratis aan voor een bezoek aan de beurs met code: MP1020.