De introductie van Accoya Color

De introductie van Accoya Color

Accoya Color, het tot op de kern gekleurde houtproduct van Accsys, is nu in het hele land verkrijgbaar. Het is ideaal voor gevelbekleding en terrassen.

De introductie van Accoya Color

Accoya Color biedt hetzelfde hoge prestaties en duurzaamheidsvoordelen als een reguliere Accoya hout. Maar dan in een prachtige grijze kleur.

Het is zeer stabiel door de minimale beweging van het Accoya hout in verschillende weersomstandigheden. Deze stabiliteit maakt het uitstekend geschikt voor terrasplanken en gevelprofielen. Doordat het diep tot in de kern gekleurd is, kan de grijze kleur niet afschilferen of afslijten. Hierdoor gaat het lang mee en is het onderhoudsarm, zonder dat er coatings of andere behandelingen nodig zijn. Wat op een lange termijn weer tijd en geld bespaart. Accoya Color is net als Accoya niet giftig en een van de weinige bouwproducten met het Cradle to Cradle Gold certificaat vanwege de voordelen voor de circulaire economie.

Accoya Color wereldwijd succesvol uitgerold

De uitbreiding van Accoya Color op de Europese markten volgt na een succesvolle groei wereldwijd. Sinds de lancering in 2021 in de DACH-regio en de daaropvolgende introductie in Noord-Amerika wordt Accoya Color door veel toonaangevende architecten en projectontwerpers voorgedragen, met bewezen succes in honderden terras-, gevelbekledings- en lamellenprojecten.