Design regenton annex vaas

22-02-2023
Design regenton annex vaas

Dit seizoen komt Nature® met een nieuwe collectie regentonnen in een nieuwe look met een inhoud tot wel 720 liter. Topmodel is de 2-in-1 design regenton met ingebouwde plantenbak, waardoor de regenton oogt als een stijlvolle design vaas.

Design regenton annex vaas

De vaasvormige 2-in-1 regenton is voorzien van een afneembare plantenbak voor planten of bloemen. Dit maakt de antracietkleurige regenton een eyecatcher voor tuin en terras. De uv-bestendige regenton heeft een inhoud van 230 liter, wordt direct op de regenpijp aangesloten en heeft een kraantje om water te tappen. Afmeting: 110 cm hoog en een doorsnede van 60 cm.

Design regenton annex vaas

Het nieuwe model Cilinder is een moderne interpretatie van de traditionele, ronde regenton. De rotatie gegoten, granietgrijze regenton is uv-bestendig en voorzien van decoratieve inkepingen. De Cilinder heeft een inhoud van 290 liter, een hoogte van 120 cm en een doorsnede van 58 cm.

Design regenton annex vaas

De nieuwe XL-muurtanks hebben een inhoud van 450, 650 en 750 Liter. Het voordeel van een XL-waterton is dat je niet alleen meer regenwater op kan vangen maar dus ook vaker uit de watervoorraad kan putten.