Distributie Knikmops gewijzigd

Distributie Knikmops gewijzigd

Gebroeders Geens gaat een rechtstreekse relatie aan met Handelsonderneming Veluwenkamp, die al jaar en dag Knikmops en Rollmops verdeelt. De overeenkomst met hun exclusieve distributeur voor Nederland, De Schans, kende een einde op 30/06/2023.

Distributie Knikmops gewijzigd

Daarnaast werkt Gebroeders Geens vanaf heden samen met De Nederlandse Machine Maatschappij BV uit Waardenburg, een nieuw gezicht.

Nederlandse Machine Maatschappij BV
Nederlandse Machine Maatschappij BV

De Schans blijft verkooppunt van de Knikmops. Ook hulpstukken, onderdelen, onderhoud, reparatie en huur van Knikmops en Rollmops machines kan De Schans de komende jaren blijven aanbieden.

Veluwenkamp
Veluwenkamp

Elektrische Knikmops KM 140 E en meer

De Nederlandse markt heeft er lang en ongeduldig op moeten wachten, maar hiermee komt Gebroeders Geens met hun elektrische kniklader, de Knikmops KM140 E.

Deze is vanaf 2020 volop in de praktijk getest en goedgekeurd. Het is nu De compacte wiellader is verkrijgbaar met twee batterijpakketten, Standard 20 kWh of Endurance 30 kWh. Hiermee kan de chauffeur een hele dag werken, Standard 5 uren en met de Endurance tot 8 uren. De Knikmops is gemakkelijk op te laden met hetzelfde type lader als van een personenwagen. De laadtijd van het standaard batterijpakket is 1h45 en van het grote batterijpakket 2h30.

Er wordt volop gewerkt aan de uitbreiding van het elektrische gamma. Dit jaar breidt de familie van Z.E. Knikmopsen uit, naast de KM 140 E komt er een zwaarder broertje bij, de KM 180 E. Beiden zijn binnenkort ook verkrijgbaar in een telescoop versie.