Donker Groep kiest voor Husqvarna

Foto: Thomas Vaer Fotografie
Foto: Thomas Vaer Fotografie

Donker Groep, een van de grootste groenverzorgers in Nederland, werkt vanaf juli 2023 volledig met accugereedschappen van Husqvarna. Na een uitgebreide test kozen de buitenmedewerkers van het familiebedrijf unaniem voor het accu-assortiment van de Zweedse producent met onder meer heggenscharen, trimmers, kettingzagen en bladblazers.

Foto: Thomas Vaer Fotografie
Foto: Thomas Vaer Fotografie

Anton de Jong overhandigde namens Husqvarna de eerste accugereedschappen aan Broer Voolstra, hoofd inkoop. De 21 vestigingen van Donker Groep worden lokaal ondersteund door Husqvarna Pro Dealers zodat optimale service dichtbij is.

Donker Groep werkt duurzaam en circulair

Voolstra: “We hebben de ambitie om volledig duurzaam en circulair te werken zonder negatieve impact voor het milieu. Een belangrijke speerpunt daarbij is emissieloos werken en daarom kiezen we steeds vaker voor elektrisch materieel zonder uitstoot. Husqvarna loopt voorop qua kracht, prestaties, ergonomie en laadoplossingen.” In totaal zijn er 850 medewerkers actief voor het bedrijf.

Fleet Services

Anton de Jong: “Wij zijn bijzonder trots op deze grootschalige samenwerking met Donker Groep. Met Husqvarna Fleet Services heeft Donker Groep optimaal inzicht in effectiviteit van machinegebruik, onderhoud en duurzaamheid van de accugereedschappen.”