Donker Groep zet duurzame koers voort

#Tuinvak 20-08-2020
Donker Groep zet duurzame koers voort

Donker Groep kiest voor totale ontzorging met de full-service leasing formule STIHL Total Care Pro. STIHL treedt in dit partnerschap op als totale business partner in samenwerking met uitvoerende STIHL dealers. 
Donker Groep zet duurzame koers voort
Dankzij STIHL Total Care Pro kan Donker Groep een beroep doen op het gespecialiseerd servicenetwerk van STIHL. STIHL Total Care Pro bevat ook een gedegen keurings- en onderhoudsprogramma. Daarnaast worden er gepersonaliseerde opleidingen voor de medewerkers van Donker Groep georganiseerd. Om Donker Groep te helpen bij het behalen van haar duurzaamheidsdoelstellingen wordt de overgang van brandstof- naar accumachines gewaarborgd door het machinepark continu te vernieuwen. Met de toepassing STIHL connected beheert Donker Groep haar machinepark. De toepassing registreert waardevolle data over de machines zoals het aantal draaiuren, het vereiste onderhoudsinterval, en brengt in kaart of de machines efficiënt ingezet worden. Dankzij de applicatie kan Donker Groep de inzet van haar medewerkers én machines zorgvuldig inplannen, en kan er bijvoorbeeld gemakkelijk beslist worden om een piekbelasting op te vangen met short lease.
Foto van links: Wouter van Blitterswijk (van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines), Paul van der Poel (Poel Bosbouwartikelen), Tommy Nagtegaal (STIHL), Broer Voolstra (Donker Groep), Johan Lentz (Donker Groep)