Draait aan de schroef en niet aan de pols

#interieurbouw 12-02-2020
Draait aan de schroef en niet aan de pols

De accu-slagschroevendraaier Festool TID 18 overtuigt door zijn zeer robuuste slagfunctie met een lange levensduur. Het perfecte samenspel van de koolborstelloze EC-TEC-motor van de nieuwste generatie en de 4,0 Ah Li-HighPower Compact accu voor maximaal uithoudingsvermogen. 
Draait aan de schroef en niet aan de pols
Bovendien draait de TID 18 uitsluitend aan de schroef en niet aan de pols: daarvoor zorgt de slagfunctie zonder krachtrovende terugslag. Het geringe machinegewicht van slechts 960 gram maakt moeiteloos en duurzaam werken mogelijk. De krachtpatser verzamelt nog meer pluspunten met zijn zeer robuuste slagfunctie. Dankzij duurzame kwaliteitscomponenten staat de TID 18 voor onbegrensde, duurzame inzetbaarheid. Door de compacte constructie van de nieuwe accu-slagschroevendraaier kan er langdurig, moeiteloos en nauwkeurig gewerkt worden, ook op moeilijk toegankelijke plaatsen.
Voor toepassingen met hoge vermogensbehoefte levert de 4,0 Ah Li-HighPower Compact accu de ideale combinatie van kracht, compactheid en gemak. Voor nog minder gewicht is de 3,1 Ah Compact accu bij lichte schroefwerkzaamheden de juiste keuze.