Druppelbevloeiing: doelgericht en efficiënt

#Tuinvak 20-04-2021
Druppelbevloeiing: doelgericht en efficiënt

Nederland is een land met extreme weersomstandigheden. Gedurende de jaren krijgen we in ons land steeds langere tijden van droogte. Kwetsbare planten en andere gecultiveerde aanplanting hebben in deze periodes veel te verduren. Om die reden is druppelbevloeiing van positieve invloed om de beplanting van uw klanten in topconditie te houden. 
Druppelbevloeiing: doelgericht en efficiënt
Druppelbevloeiing is een vorm van specifiek beregenen die ervoor zorgt dat de waterafgifte gericht bij de wortels van de desbetreffende plant terechtkomt. Deze vorm van beregening is de meest efficiënte manier, dit percentage kan zelfs oplopen tot boven de 90%.
Welke soorten druppelbevloeiing zijn er, welke mogelijkheden biedt druppelbevloeiing, handige richtlijnen voor de installatie van het systeem en bijbehorende tips voor het onderhoud en managen ervan. Wildkamp legt het graag uit.
 
Een oplossing in elke situatie
In het assortiment van Wildkamp vindt u alles wat u nodig heeft voor (het aanleggen van) druppelbevloeiing. Van druppelslangen tot koppelingen en druppelaars.
 
Complete druppelsystemen
Stel zelf uw eigen systeem samen, of kies voor één van de complete Netafim sets (geschikt voor borders, hagen, groente- of bloementuin).
 
Beregeningsplan op maat
Benieuwd hoe druppelbevloeiing of andere vormen van beregening het beste toe te passen zijn in uw situatie? Schakel de specialisten van Wildkamp in en vraag vrijblijvend een beregeningsplan op maat aan of kom langs in één van de vestigingen voor persoonlijk advies over druppelbevloeiing.

Druppelbevloeiing: doelgericht en efficiënt
Druppelbevloeiing: doelgericht en efficiënt