Duurzame screens

22-07-2022
Duurzame screens

De nieuwste innovatie van Harol, Coolscreen, is duurzamer dan ooit. Een groot voordeel van het screen is dat deze aan de buitenkant van de woning wordt bevestigd. Hierdoor worden zonnestralen van buitenaf geweerd en blijft de woning langer koel.

Duurzame screens

Coolscreen is ook perfect voor de winter. In de koudere maanden zorgt het screen voor een extra laag isolatie waardoor warmteverlies wordt beperkt. Coolscreen betekent meer comfort, minder akoestische resonantie, grote schaduwcreatie, verschillende niveaus van lichtdoorlatendheid en minder energieverbruik voor de consument. 

Het design van deze nieuwste zonwering is minimalistisch en verfijnd. Door de zes verschillende modellen biedt Harol voor elke bouwsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een oplossing. Bovendien is er minimale doekslijtage dankzij de geoptimaliseerde Harol X-Glide Technology. De screens hebben hierdoor een lange levensduur en worden met 100% groene energie geproduceerd.

Dit Coolscreen werd ontwikkeld op basis van feedback en input van installateurs. Hierdoor zijn de installatiemogelijkheden sterk geoptimaliseerd. Zo zijn er verschillende nieuwe technieken toegepast zoals de Harol X-Glide Technology; die zorgt voor een nog stillere werking van het screen. Daarnaast is bediening op afstand mogelijk en is er sprake van minder onderdelen. De optimalisaties zorgen ervoor dat de montage én het gebruik vlotter en veiliger verlopen.