Een dijk van een winterwerkjas

Producten 19-12
Een dijk van een winterwerkjas

Het Carhartt Duck Jack is speciaal ontworpen om kou, wind en zware dagen op het werk te doorstaan. De Full Swing-technologie maakt dat het robuuste jack heel flexibel is en zorgt voor optimale bewegingsvrijheid.

Een dijk van een winterwerkjas

Jas en capuchon zijn gevoerd met zachte Sherpa-fleece en de mouwen met warm gewatteerd nylon. Dankzij de onverslijtbare duckstof van 100 procent katoen en de driedubbel gestikte hoofdnaden heb je een werkleven lang plezier van dit jack. Hoe langer je het draagt hoe mooier het wordt. Natuurlijk is het voorzien van het vertrouwde Carhartt-label op de linkerborstzak.

Een dijk van een winterwerkjas

Jas met veel handige zakken

Het jack heeft veel handige zakken, zoals je van Carhartt gewend bent. Twee steekzakken, twee borstzakken met kleppen en drukknoopsluiting en twee binnenzakken: een met ritssluiting en een met klittenbandsluiting. De stoere, driedelige capuchon biedt veel verstelmogelijkheden.

De rits aan de voorzijde heeft over de gehele lengte een stormflap aan binnen- en buitenzijde, met drukknoopsluiting. De stoere jas is gemaakt voor harde werkers die altijd maar doorgaan. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.