Een iconische collectie outdoorcooking

Algemeen 07-03
Een iconische collectie outdoorcooking

indu+ lanceert in samenwerking met Vincent Van Duysen Shotō, een iconische collectie voor outdoorcooking. Shotō belichaamt niet enkel de visionaire ontwerpfilosofie van Van Duysen maar sluit ook naadloos aan op het compromisloos streven van indu+ naar innovatie en kwaliteit.

Een iconische collectie outdoorcooking

“Deze design collab met Vincent Van Duysen is een belangrijke mijlpaal voor ons", vertelt Olivier Taillieu, oprichter van indu+. "Dat Vincent vertrouwt op onze expertise en ons vakmanschap om zijn internationaal gerenommeerde ontwerpen tot leven te brengen, getuigt alleen maar van onze toewijding om outdoor cooking te verheffen naar een exceptionele ervaring."

Een iconische collectie outdoorcooking

‘Shotō’ - Japans voor Archipel - is een esthetisch, uitgepuurde serie buitenkeukens met structurele lijnen die Van Duysens architectonische taal weerspiegelen. 

Een iconische collectie outdoorcooking

"Ik streef in al mijn projecten naar een perfecte harmonie. Het doel was dan ook om een tijdloze, toegankelijke collectie te ontwerpen die niet alleen mijn visie representeerde, maar ook trouw bleef aan de principes van indu+ zoals innovatie en kwaliteit", aldus Vincent Van Duysen.

Exclusief outdoorcooking

De strakke vormgeving zorgt dat je moeiteloos de ideale opstelling creëert. De trolleys zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor je met plezier aan de slag gaat in deze exclusieve buitenkeukens.

Of het nu inductie, teppanyaki, wok of gasgrilll is: alle indu+ kookplaten en accessoires kan je combineren met de Shotō-modules.

Het bovenblad is verkrijgbaar in solid surface of inox, wat naadloos integreert met het gepoedercoate stalen frame in zwart of wit.