Robotmaaier voor perfect gazon zonder moeite

14-03-2023
Robotmaaier voor perfect gazon zonder moeite

Met de volgende generatie iMOW® robotmaaiers tilt STIHL automatisch gazononderhoud naar een nieuw niveau. De zes machines zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een perfect maairesultaat en korte maaitijden.

Robotmaaier voor perfect gazon zonder moeite

Het gaat hierbij meer bepaald over het nieuwe Disc Cut-maaisysteem, de ruime maaibreedte van de machines, de krachtige lithium-ion-accu’s en het intelligente rij- en laadgedrag. De rijsnelheid past zich aan de omstandigheden aan en garandeert zo een constant hoge maaikwaliteit.

Ook het bedieningscomfort is grensverleggend: de nieuwe iMOW® robotmaaiers kunnen namelijk direct aan de machine én via de nieuwe MY iMOW® app intuïtief aangestuurd worden. Die app is het belangrijkste bedieningselement om alle instellingen, zelfs de maaihoogte, comfortabel via de smartphone of de tablet te registreren.

Smart robotmaaier

Bovendien worden de gebruikers geholpen door led-elementen en de spraaktechnologie van de machine, die informatie geven over de actuele status van de robotmaaier. De robotmaaier kan ook gekoppeld worden aan Smart Home-systemen.