Één sterk merk

Na een periode van aftellen is het samen verder gaan van de merken Wareco Ingenieurs, Primum, Compositie 5 stedenbouw en Aveco de Bondt een feit. Vanaf 1 november gaan deze vier merken verder als Aveco de Bondt.

Aveco de Bondt wil een bijdrage leveren om Nederland fundamenteel te verbeteren en

Aveco de Bondt wil een bijdrage leveren om Nederland fundamenteel te verbeteren en denkt dit vanuit één merk beter te kunnen waarmaken. Zij gelooft in de kracht van verbinden. De 400 specialisten op het gebied van duurzaamheid, water, infrastructuur en bouw werken dan ook nauw samen aan projecten. Onderling delen zij kennis en bieden oplossingen voor actuele opgaven in Nederland op het gebied van wonen, ruimte, klimaat en duurzaamheid.

Aveco de Bondt onderzoekt, ontwerpt en adviseert. Het bedrijf verbindt kennisgebieden, opgaven, mensen en organisaties. Aveco de Bondt biedt specialistische kennis op het gebied van duurzaamheid, water, infrastructuur en bouw. Duurzaamheid en innovatie staan hierbij voorop. De onderneming werkt voor ontwikkelende en bouwende bedrijven en organisaties, zoals Rijkswaterstaat, ministeries en agentschappen, waterschappen, provincies, gemeenten, aannemers, projectontwikkelaars en investeerders.

Aveco de Bondt werkt zowel landelijk als over de grens vanuit vijf vestigingen: Holten, Amstelveen, Eindhoven, Breda en Nieuwegein.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.