Eenvoudig interessante opdrachten

Met de gratis aanvragen applicatie van Hovenier.nl kunnen hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers en andere bedrijven die hovenierswerkzaamheden uitvoeren zoeken naar en reageren op offerteaanvragen.
Eenvoudig interessante opdrachten | TuinVAK
Eenvoudig interessante opdrachten | TuinVAK
In deze eerste versie van de aanvragen applicatie kunnen bedrijven de aanvragen filteren op afstand en specifieke werkzaamheden, waardoor ze dus eenvoudig interessante opdrachten in de buurt kunnen vinden. Het gebruik van de applicatie is voorlopig gratis, omdat Hovenier.nl de applicatie de komende tijd wil blijven doorontwikkelen en verbeteren.
Bedrijven met een account op Hovenier.nl krijgen ook een vermelding op de site, waar ze informatie over hun bedrijf kunnen weergeven. Bezoekers van Hovenier.nl kunnen via de site zoeken naar bedrijven bij ze in de buurt die kunnen helpen bij hovenierswerkzaamheden. Via de profielen kunnen ze meer te weten komen over de bedrijven, en contact opnemen met de bedrijven waar ze interesse in hebben. Hovenier.nl zit daar verder niet tussen, en er worden ook geen kosten in rekening gebracht voor het doorsturen van berichten.

Meld je hier aan voor een gratis account
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.