Elektrische zitmaaier volgt dieselmaaier op

Elektrische zitmaaier volgt dieselmaaier op

Iseki heeft haar nieuwste innovatie op het gebied van elektrische grasmaaiers onthuld: de elektrische zitmaaier SXG 216e. Dit is de opvolger van de SXG 216 dieselmaaier met opvang, bekend om het perfect maaien en opvangen van gras.

Elektrische zitmaaier volgt dieselmaaier op

Met haar geavanceerde elektrische motor, is de nieuwe SXG 216e krachtig en efficiënt, maar toch stil en milieuvriendelijk.

De machine is ook uitgerust met een reeks functies die deze zitmaaier gebruiks- en onderhoudsvriendelijk maken. Ook deze maaier is dus bij uitstek geschikt voor de grotere gazons en het maaien van campings, begraafplaatsen, bedrijventerreinen.

Zitmaaier in testfase te huur

Van der Haeghe BV heeft enkele van deze elektrische SXGe zitmaaiers ter beschikking voor verhuur. Omdat deze elektrische zitmaaiers nog in de testfase zitten, zal van de huurder gevraagd worden om een datablad bij te houden. Het is namelijk de bedoeling om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over het functioneren van deze nieuwe zitmaaier, wat van belang is voor de verdere ontwikkeling van elektrisch aangedreven machines. Geïnteresseerde partijen kunnen zich hiervoor aanmelden bij Van der Haeghe BV.