elho viert haar 60-jarig jubileum

Accessoires 02-05
elho viert haar 60-jarig jubileum

elho vierde op 1 mei 2024 haar 60-jarig jubileum. Innovatie, duurzaamheid en ondernemen vanuit passie voor de natuur zit in het familie-DNA. En groeit sinds dag 1.

elho viert haar 60-jarig jubileum

Wat begon met een bescheiden order voor 75.000 cactuspotjes, is uitgegroeid tot een internationaal producent van 100% gerecyclede bloempotten en accessoires voor binnen en buiten. Elho is de enige in de bloempottenmarkt waar alle producten 100% van gerecycled plastic zijn gemaakt – met 100% groene energie - én 100% recyclebaar zijn. 

De cactuspotten
De cactuspotten

Het verhaal van elho wordt gedreven door een diepgewortelde missie om de natuur dichter bij mensen te brengen. Het familiebedrijf heeft zich altijd gericht op het creëren van mooie en functionele producten, met een groeiende focus op duurzaamheid. Het begon bij een succesvolle cactuspot. Het is uitgegroeid tot 46 miljoen bloempotten gemaakt van gerecycled plastic.  

elho gebruikt 100% gerecycled plastic

Sinds 2019 mag het gevestigde familiebedrijf zich een trotse B Corp noemen. Daarnaast heeft elho al 2 jaar een TÜV-certificering in de A-klasse voor het gebruik van gerecycled plastic. En terecht: sinds begin dit jaar worden álle producten gemaakt van 100% gerecycled plastic. Alles bij elkaar maakt dit een volle pot aan duurzame prestaties en geeft elho de titel: marktleider in de categorie bloempotten op het gebied van duurzaamheid en innovatie.