Emissievrije geluidsarme minigraver

26-10-2022
Emissievrije geluidsarme minigraver

Bobcat heeft tijdens Bauma een nieuwe minigraafmachine van twee ton geïntroduceerd als onderdeel van zijn steeds groter wordende programma elektrisch aangedreven machines.

Emissievrije geluidsarme minigraver

De E19e is de elektrische versie van het populaire E19-model en biedt een emissievrije, geluidsarme werking, terwijl de minigraver vergelijkbare prestaties biedt als zijn tegenhanger met dieselmotor. De nieuwe machine werd onthuld tijdens een speciaal lanceringsevenement op de Bobcat-stand van de fabrikant op de openingsdag van Bauma 2022.

Emissievrije geluidsarme minigraver

De Bobcat E19e heeft hetzelfde profiel, dezelfde buitenafmetingen en vergelijkbare prestaties als de populaire E19 minigraafmachine, waarvan er wereldwijd al meer dan 10.000 zijn verkocht. De E19e beschikt over dezelfde stabiliteit, hetzelfde hefvermogen en dezelfde uitbreekkrachten als zijn conventionele tegenhanger, terwijl zijn constante koppelcurve (een kenmerk van elektrische motoren) zorgt voor betrouwbare en krachtige handelingen. Met zijn breedte van amper 98 cm. is dit nieuwe elektrische model gemakkelijk te bedienen in zelfs de krapste ruimtes, waardoor zij ideaal is voor sloopwerken of voor toepassingen buiten op locaties waar alleen geluidsarme, emissievrije machines toegestaan zijn.

Emissievrije geluidsarme minigraver