Even sterk als stil

De STIHL BGA 300 accubladblazer voor professionals biedt topprestaties en is dankzij het innovatieve Silencer System opvallend stil.

Even sterk als stil | TuinVAK
Speel video

De nieuwe BGA 300 is de eerste ruggedragen bladblazer in het accu-assortiment van STIHL. Met zijn blaaskracht van 25 Newton haalt deze professionele machine een opvallend hoge luchtsnelheid van 87 m/s. Hiermee kan je zelfs natte en zware herfstbladeren effectief en snel verwijderen.

Het STIHL Silencer System, waarvoor intussen een patentaanvraag is ingediend, verlaagt het geluidsvolume tot maximum 93 decibel en elimineert storende frequenties en geluidspieken. Het systeem vermindert geluidsemissies rond de machine in een cirkel van 360°, waardoor landschapstuiniers of gemeentelijke reinigingsbedrijven ook in geluidsgevoelige omgevingen bladeren, snoeisel en afval bijeen kunnen blazen om zo de grond efficiënt en comfortabel schoon te kunnen maken.

De gebruiker regelt de blaaskracht via de bedieningshendel op drie niveaus en de extra boost-modus geeft de machine maximale kracht. Dankzij de snelverstelling pas je de lengte van de blaaspijp in een handomdraai aan en het ergonomische draagsysteem verdeelt het gewicht van de ruggedragen machine optimaal, zodat de gebruiker veel minder belast wordt.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.