Experience center heropend

25-11-2022
Experience center heropend

Cosentino heropende het Cosentino City Amsterdam. In totaal opende Cosentino wereldwijd 22 City’s.

Experience center heropend

Amsterdam voegt zich bij een belangrijke lijst van iconische steden zoals Sydney, Singapore, New York, Parijs, Londen en Tokio die dit innovatieve concept waar zowel consumenten als professionals elkaar kunnen ontmoeten en geïnspireerd kunnen worden via digitale visualisaties, tentoonstellingen en evenementen.

In het hart van de stad, schuin tegenover het concertgebouw en om de hoek van het Rijksmuseum, wil Cosentino haar bezoekers inspireren onder het motto: ‘Get inspired and explore what’s beneath the surface’.

Cosentino City Amsterdam is hét experience center voor Cosentino en beslaat 550 m2 aan binnenruimte verdeeld over twee verdiepingen. De dagelijkse leiding is voor rekening van City Manager Lara Leenhouts-Regnault samen met specialist en architect Vanja Masala.

Het experience center biedt ruimte aan multifunctionele toepassingen waaronder de Cosentino materialen op groot formaat, mock-ups van (geventileerde) geveltoepassingen, keuken- en badkamerinspiratie, een atelier met kleurstalen en werkplekken voor professionals om hun projecten uit te werken alsook ruimte voor het organiseren van evenementen en exposities.