Extra mensen én materiaal in het hoogseizoen

05-02-2021
Extra mensen én materiaal in het hoogseizoen

Na jarenlange ervaring in de groene uitzendbranche zagen de mannen van Groen en Agri Projecten BV een gat in de markt: het aanbieden van personeel én materieel. Alles bij één partij om zo de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en een totaaldienstverlening aan te bieden.
Extra mensen én materiaal in het hoogseizoen
Groen en Agri Projecten ontzorgt onder andere groenvoorzieners door gekwalificeerde mensen met het benodigde materieel te leveren. Dit begint bij de basis (bestelauto met twee mensen en materieel) tot een uitgebreid pakket (bus met aanhanger, compleet ingericht), tot specifiek materieel (4x4 pickups voor werk op moeilijk begaanbaar terrein).
Doordat de focus van het bedrijf volledig op het groen ligt beschikken ze over de juiste kennis. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en hebben de juiste certificaten. Denk hierbij aan VCA, DVP en NEN 4400-1. Daarnaast werken ze uitsluitend met goed gereedschap, zowel motorisch als elektrisch. Hiermee kunnen ze een hoop klanten bedienen. Van groenvoorzieners tot boomverzorgers en van gemeenten en hoveniersbedrijven tot groenaannemers.