Extra warme werklaarzen voor strenge winters

Extra warme werklaarzen voor strenge winters

Werk je buiten onder ijskoude omstandigheden? Zorg dan dat je warme werklaarzen draagt. Zoals de gevoerde Pulse Boot + Wool S7S van Redbrick. Deze hebben een voering van warme en slijtvaste acrylwol. Zo blijven je voeten in topconditie en lekker warm, hoe koud het ook is. Verkrijgbaar in bruin en zwart.

Extra warme werklaarzen voor strenge winters

De veiligheidslaars is geschikt voor de zwaarste werkzaamheden in sectoren als bouw, offshore, metaal, landbouw en veeteelt. De aluminium veiligheidsneus en metaalvrije antiperforatiezool beschermen je voeten tegen gevaar en het robuuste zoolprofiel biedt veel grip, ook op een oneffen ondergrond. De overneus beschermt de laars bovendien tegen slijtage wanneer je regelmatig op je knieën werkt.

Extra warme werklaarzen voor strenge winters

Met veiligheidsklasse S7S beschermt de Pulse Boot goed tegen water. Het waterdichte membraan loopt door het microfiber bovendeel heen, waardoor je voeten goed beschermd zijn en gegarandeerd droog blijven. Het bovendeel van microfiber geeft de stoere veiligheidslaars een echte leather-look: dit materiaal deelt veel eigenschappen met leer, maar is een stuk beter voor onze planeet.

Werklaarzen met comfortabele pasvorm

Redbrick Pulse werklaarzen zijn ontworpen met een Advanced Fit voor meer comfort en stabiliteit tijdens de werkdag. Ze zijn voorzien van ergonomisch gevormde pads in de schacht, wat resulteert in een betere aansluiting rondom de kuit. De hals is wat smaller en zorgvuldig gesneden om wrijving te minimaliseren, waardoor de laarzen bijzonder comfortabel dragen.

Door deze innovaties kan het voorkomen dat je bij het aantrekken wat meer kracht moet zetten, maar hiervoor krijg je juist veel ondersteuning terug. Stevige lussen aan de zijkanten helpen om de laars gemakkelijker aan te trekken. Een smalle reflectiestrip op de hiel zorgt dat je beter zichtbaar bent in het donker.

De laars is voorzien van een uitneembare inlegzool die je gemakkelijk kunt uitnemen om hem na een zware werkdag goed te laten drogen en luchten. Ook kan je de zooltjes gemakkelijk vervangen voor een andere, gecertificeerde, inlegzool die beter past bij de vorm van je voet.

Redbrick Pulse Boot + Wool S7S Veiligheidslaarzen zijn verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48, in de kleuren bruin en zwart. Verkoopprijs incl. btw € 154,95. Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu.