Fatboy opent pop-up store in Amsterdam

Algemeen 26-03
Fatboy opent pop-up store in Amsterdam

Fatboy opende half maart 2024 de deuren van zijn allereerste pop-up store in Nederland! Gevestigd op de Utrechtsestraat 30 in Amsterdam, kan je binnenstappen in een ware speeltuin, waar design en plezier hand in hand gaan. Klaar voor een grote glimlach op je gezicht?

Fatboy opent pop-up store in Amsterdam

Hoewel de Original zitzak zonder twijfel de grootste hero is, is Fatboy veel meer dan enkel en alleen een zitzak. Al meer dan 20 jaar speelt Fatboy met de regels van design – en geeft alledaagse klassiekers een eigen draai. Met als resultaat een verrassende collectie voor binnen en buiten, variërend van lampen tot vloerkleden, van modulaire buitenbank tot oversized hangmat.

Fatboy heeft ook alles voor buiten

Elk product heeft een eigen karakter, al herken je ze direct als Fatboy-ontwerp: eigenzinnig, inventief en van hoogwaardige kwaliteit. Ieder item is gemaakt met het doel je een glimlach op je gezicht te bezorgen.

Fatboy heeft alles wat je nodig hebt om je buitenruimte helemaal naar je zin in te richten. Of je nou uitkijkt naar zomeravondetentjes of eindeloos onderuithangen, met de juiste buitenmeubels wil je nooit meer naar binnen.