Gemakkelijk en ergonomisch tillen

24-01-2023
Gemakkelijk en ergonomisch tillen

Nemo Power Tools LLC heeft de gepatenteerde GRABO-serie handgrijpers ontwikkeld - een veelzijdig elektrisch gereedschap dat alles heeft wat nodig is om de wereld van het werk te veranderen.

Gemakkelijk en ergonomisch tillen

Wie dagelijks glas, hout, tegels of platen van welke aard dan ook moet tillen, zal versteld staan van hoe gemakkelijk en ergonomisch materialen kunnen worden behandeld met een eT-Grabo-NemoPro. Het nieuwste handhefproduct van GRABO – de eT-Grabo-Otto, is uitsluitend bedoeld voor uitsluitend gladde oppervlakken.

Gemakkelijk en ergonomisch tillen

De eT-Grabo-NemoPro is een verfijning van het originele GRABO-apparaat - speciaal ontworpen voor professioneel continu gebruik. Het heeft een smaller en ergonomischer handvat, een digitaal in plaats van analoog drukdisplay en automatische regeling van de zuigluchtsnelheid om het vacuüm te behouden.

Gemakkelijk en ergonomisch tillen

Afhankelijk van het oppervlak en het bevestigingspunt kan de eT-Grabo-NemoPro tot 170 kg dragen. Het kleeft aan gladde, getextureerde, poreuze en zelfs vochtige oppervlakken gemaakt van glas, metaal, hout, natuursteen, beton, gips gipsplaat, keramiek, vinyl en nog veel meer

De eT-Grabo-Otto is lichter, kleiner en handiger dan de eT-Grabo-NemoPro en heeft een gewicht tot 68 kg. De speciale oriëntatie op gladde oppervlakken maakt het het ideale gereedschap voor slimme glaszetters als het gaat om eenvoudig en ergonomisch tillen.