Grasmatverzorging en terreinonderhoud

31-03-2023
Grasmatverzorging en terreinonderhoud

Bobcat levert vanaf eind maart 2023 de krachtige machines voor grasmatverzorging van het merk Ryan ook in Europa. De productlijn is onderdeel van het nieuwe programma machines voor terreinonderhoud.

Grasmatverzorging en terreinonderhoud

Grasmatverzorging en terreinonderhoud

Grasmatverzorging en terreinonderhoud

Het uitgebreide portfolio van robuuste machines voor grasverzorging is geschikt voor het zware werk en omvat beluchters, verticuteermachines, een zaaimachine en zodensnijders.

“Met ons nieuwe aanbod in het segment van machines voor grasonderhoud kunnen we een reeks zeer concurrerende producten leveren niet alleen voor werk op grasvelden van sportaccommodaties, golfbanen, gemeentelijke groenvoorziening en bedrijventerreinen, maar ook in de sectoren verhuur, tuinaanleg en het beheer van groenvoorziening en landschappen. De producten zijn ook interessant voor particuliere eigenaren die grote landgoederen beheren en het onderhoud van hun gazons willen verbeteren”, zegt Daniele Paciotti, directeur Productlijn aanbouwdelen en GME bij Bobcat,

Terreinonderhoud

“Naast de machines van Ryan Turf omvat het MTO-aanbod in EMEA ook compacte tractoren en maaiers, en niet te vergeten de bestaande Bobcat-productlijnen van minirupsladers en kleine knikladers. Na het succes dat we hiermee op de Noord-Amerikaanse markt hadden, heeft Bobcat de ambitie om in 2027 een van de drie grootste spelers op gebied van terreinonderhoud in Europa te worden en zijn groei op de wereldwijde markt te verdubbelen,” aldus Paciotti.