Grazeasy scoort op alle vlakken

Producten 22-03
Grazeasy scoort op alle vlakken

INKARHO's nieuwkomer Grazeasy scoort op alle vlakken. Met een veredelde INKARHO-onderlaag is deze Rhododendron makkelijk te verzorgen en kan op bijna elke tuingrond worden geplant. Bovendien is Grazeasy winterhard tot -20° C.

Grazeasy scoort op alle vlakken

Door de eigenschappen van deze sterke teelt ontstaat een gezonde en mooie plant met een compacte groei. Bovengronds valt Grazeasy op door zijn bijzondere bladdecoratie: de donkergroene sappige bladeren zijn smal en sierlijk gevormd, waardoor hij het hele jaar door een echte blikvanger is. Daarbij komt een roze bloemenpracht, want in mei en juni toont de Rhododendron Grazeasy 'Dark Pink' lang zijn krachtige paarse bloemen die zich sterk onderscheiden van vergelijkbare soorten. Door de druifachtige bloempluimen ontstaat een bloemenweelde die het oog van de toeschouwer betovert.

Grazeasy scoort op alle vlakken

Grazeasy is een echte blikvanger

Daarmee heeft Grazeasy het volledige potentieel om een echte blikvanger te worden in elke vormgeving. Zowel in de tuin als haag of solitair als ook in een pot geplant, wordt hij de favoriet van de eindverbruikers, die zelfs als tuinbeginners mogen genieten van deze gemakkelijk te verzorgen schoonheid.Grazeasy wordt aangeboden als 7,5-liter in de container of als balenproduct en in een 5-liter container.

Grazeasy scoort op alle vlakken