Griffioen start verkoop meststoffen

Griffioen start verkoop meststoffen

Op Vakbeurs Openbare Ruimte heeft Griffioen Wassenaar de verkoop van eigen vasteplanten meststof geïntroduceerd. De speciaal samengestelde organisch en biologische voeding wordt in 25 kg zakken op de markt gebracht onder de eigen naam en huisstijl van Griffioen.

Griffioen start verkoop meststoffen

De zakken kunnen per volle pallet à 36 zakken besteld worden door professionele gebruikers. De prijs is ondanks de speciale samenstelling niet hoger dan die van reguliere organische meststoffen.

De meststof is een doorontwikkeling van de reeds jaren door Griffioen gebruikte organische meststof. Deze is geoptimaliseerd voor vaste planten in het openbaar groen. De organische stof draagt bij aan een goede lucht- en waterhuishouding in de bodem.

Griffioen meststof voor gezond bodemleven

De inhoud is een geurloze, langwerkende, biologisch organische meststof NPK 7-3-9 + 3 MgO met micro-organismen. De toevoeging van een op maat gemaakte samenstelling van mycorrhizae, bacteriën, enzymen en gisten dragen bij aan een gezond bodemleven.

Doordat de meststof in de basis een universele meststof is met additieven speciaal voor vaste planten, kan deze ook probleemloos meegegeven worden aan bijvoorbeeld gazon en heesters.

De nieuwe meststof is vanaf medio januari 2024 beschikbaar.