Groei door overname

Luxform, een Europese speler in buitenverlichting, is overgenomen door het snelgroeiende ArliHemsson, het platform waar onder andere home & living merken Fairybell, Cinderella, Ted Sparks en Damai deel van uitmaken.

Door de acquisitie groeit de groep naar ruim EUR 40 miljoen omzet met een krachtige

Door de acquisitie groeit de groep naar ruim EUR 40 miljoen omzet met een krachtige omnichannel positie.

Luxform is een innovatief bedrijf in buitenverlichting met ongeveer 25 medewerkers. Het bedrijf koos een aantal jaar geleden voor een focus op tuinverlichting.

Vanuit Kampen ontwerpt, distribueert en verkoopt Luxform meer dan 200 producten onder de eigen merknaam. Via haar eigen verkoopapparaat, een netwerk van distributeurs en lokale agenten verkoopt Luxform de producten in 23 verschillende landen. Luxform levert onder meer aan gerenommeerde tuincentra en doe-het-zelfbedrijven.

ArliHemsson is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, beheren en distribueren van innovatieve producten, concepten en (household) merken in eigen beheer. De merken van de groep worden internationaal verkocht, onder meer in speciaalzaken, tuincentra, grootwinkelbedrijven en in toenemende mate online via een actieve en vooruitstrevende omnichannel benadering.