Groene oplossingen bieden legio voordelen

Roomdividers, plantenwanden, werkplekafscheidingen en verticale tuinen: het Udense bedrijf GRØNN ontwikkelt, ontwerpt en produceert groene oplossingen voor zowel binnen als buiten.

Groene oplossingen bieden legio voordelen | TuinVAK
Groene oplossingen bieden legio voordelen | TuinVAK
Groene oplossingen bieden legio voordelen | TuinVAK

Frisse lucht in kantoor of woning zorgt ervoor dat we ons prettiger voelen.  De voordelen van groen in het interieur zijn legio. Ze zorgen voor meer zuurstof in de ruimte, waardoor de concentratie verbetert. Ze dragen bij aan een prettige omgevingstemperatuur, aan een aangename luchtvochtigheid en ze zijn geluidsabsorberend en isolerend.

GRØNN biedt een aantal standaardoplossingen, zoals een roomdivider en werkplekafscheiding en vele plantenbakoplossingen in verschillende maten en uitvoeringen.

Oplossingen in combinatie met verlichting

Oplossingen in combinatie met verlichting of stopcontacten behoren eveneens tot de mogelijkheden. GRØNN heeft een speciaal groen wandsysteem van roestvaststaal ontwikkeld waarin vaste planten verwerkt zijn. Het systeem onderscheidt zich doordat het geen complex irrigatie systeem behoeft en compleet gericht is op plantprestatie. Dit verfraait in een handomdraai balustrades, overkappingen, dakterrassen en pleinen, maar verbetert ook de luchtkwaliteit en biodiversiteit. Toegepast op gevels werkt het isolerend en verkoelend.

De GRØNN systemen worden aangeplant geleverd door geselecteerde partners welke kunnen voorzien in standaard- en maatwerkoplossingen en vakkundig onderhoud.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.