Grond- en aflak in één: Pullex 2in1 Top-Color

verf 03-05
Grond- en aflak in één: Pullex 2in1 Top-Color

Pullex 2in1 Top-Color vormt een interessante aanvulling op het Pullex-assortiment van ADLER. Met behulp van dit verfsysteem kunnen verwerkers gronden en aflakken met één product.

Grond- en aflak in één: Pullex 2in1 Top-Color

Het houtlazuur heeft een hoge kleurvastheid en is zeer goed bestand tegen uv-straling en weersinvloeden.  

Vóór
Vóór

Door zijn lage verfweerstand is Pullex 2in1 Top-Color prettig in de verwerking, ook bij hogere temperaturen: “Het lazuur heeft een goede vloei, waardoor het heel gemakkelijk aan te brengen is”, vertelt Leon Cremers, directeur van ADLER Benelux. Het dekkende houtlazuur is daardoor heel geschikt voor grote oppervlakken – niet alleen bij nieuwe projecten, maar vooral ook bij renovatieprojecten.

Ná

Lak ook voor licht verweerde oppervlakken

Ook op licht verweerde oppervlakken zorgt Pullex 2in1 Top-Color namelijk voor een gelijkmatige en zijdematte look. Dankzij het ADLER Color4You-systeem is het nieuwe lazuur bovendien verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Pullex 2in1 Top-Color droogt daarnaast snel: na twaalf uur kan alweer een nieuwe laag worden aangebracht.

Dankzij het hoge aandeel vaste stoffen is de oplosmiddelhoudende verf goed voor het milieu. Daarnaast is de verf filmvormend en heeft hij door het gebruik van aromaatvrije terpentine geen vervelende geur – een prettige bijkomstigheid voor de verwerker.