Groot platform te huur

#afbouw 01-06-2021
Groot platform te huur

De HWS verhuurvloot beschikt over een groot aantal schaarhoogwerkers met een groot platform waarop je met meerdere personen tegelijk aan het werk kunt zijn. 
Groot platform te huur
Een goed voorbeeld in deze reeks schaarhoogwerkers is de Genie GS5390RT. Deze machine beschikt over een werkhoogte van 18 meter en heeft een maximaal vloeroppervlak van 1,85 bij 6,50 meter. De combinatie met een hefcapaciteit van 680 kg brengt deze machine in staat de productiviteit bij veeleisende werkzaamheden te verhogen.
Ook de MEC 6092RT hoogwerker met een werkhoogte van 20 meter beschikt over een groot vloeroppervlak van 1,90 bij maximaal 7,50 meter. Deze schaarhoogwerker is zelfs rijdbaar op 12 meter werkhoogte en is compact in zijn afmetingen.
Naast schaarhoogwerkers beschikt HWS Verhuur ook over een breed assortiment aan telescoophoogwerkers met groot platform. De verhuurvloot biedt zelfs telescoophoogwerkers met een vloeroppervlak van 4 meter. Bijvoorbeeld de JLG 680S met een werkhoogte van 23 meter beschikt over een 4 meter werkbak. De JLG 680S heeft een uitschuifbare telescoop en is speciaal geschikt om zeer hoge en lastige plekken te bereiken waarbij de productiviteit van de werkzaamheden optimaal blijven.