Handen ineen geslagen

De Groene Sector Vakbeurs en Tuinprofessionals slaan de handen ineen voor de eerstvolgende editie in 2023. De samenwerking houdt in dat de evenementen op 10, 11 en 12 januari 2023 gelijktijdig plaatsvinden op dezelfde locatie, Evenementenhal Hardenberg.

Handen ineen geslagen | TuinVAK

Beide events worden afzonderlijk van elkaar ingericht met een eigen entree en eigen programma.

‘Wij zijn erg blij dat we de Tuinprofessionals mogen verwelkomen tijdens De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Normaal gesproken is dit event in de week na De Groene Sector Vakbeurs. Door samen op te trekken, creëren we een nog breder bereik onder alle groenprofessionals’, zegt Ramon Schlepers namens De Groene Sector Vakbeurs.

‘Het vinden van een praktische locatie voor de Tuinprofessionaldagen is elk jaar een uitdaging op zich. Soms zien we onze gasten een week daarvoor op de Groene Sector en een week later op ons eigen event. Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om een keer van de gelegenheid gebruik te maken om Hardenberg aan te doen. Een perfecte locatie en zo mogelijk kunnen wij nog meer tuinprofessionals bereiken met onze kennissessies,’ aldus Mirjam Rosman, voorzitter van de Tuinprofessionals.