Handschoenen Kyorene exclusief bij Wiltec

Materiaal en Gereedschap 12-03
Handschoenen Kyorene exclusief bij Wiltec

Wiltec is een exclusieve samenwerking aangegaan met het innovatieve werkhandschoenenmerk Kyorene. De samenwerking richt zich op de markt van eindgebruikers binnen de Benelux.

Handschoenen Kyorene exclusief bij Wiltec

Het unieke werkhandschoenenconcept van Kyorene kenmerkt zich door het gebruik van de zogenoemde grafeenvezel. Grafeen wordt door wetenschappers wereldwijd gezien als dé ontdekking van de eeuw, maar het verwerken ervan bleek een zeer tijdrovende en bovenal kostbare aangelegenheid. Na tien jaar intensief onderzoek én uitgebreid testen, is het de wetenschappers van Kyorene als eerste gelukt om grafeen om te zetten in een veelzijdige, ecologische én betaalbare vezel.

De grafeenvezel van Kyorene heeft geleid tot de ontwikkeling van een innovatief nieuw werkhandschoenenconcept. De werkhandschoenen uit het compacte, zeer complete assortiment behouden, zelfs na herhaaldelijk gebruik én meerdere wasbeurten, alle bijzondere eigenschappen van grafeen. Ze zijn duurzaam, antibacterieel, comfortabel, flexibel, betaalbaar, voorzien van een slim en goed doordacht ontwerp en toepasbaar in vrijwel alle werkomgevingen. 

Wiltec: ‘Trots op samenwerking’

“Wij zijn trots op de samenwerking met Kyorene. Een merk met een bijzonder verhaal en een minstens zo bijzonder concept. De producten zijn innovatief, duurzaam geproduceerd, betaalbaar en bieden de eindgebruiker zeer veel comfort door het slimme en goed doordachte ontwerp. Wij zijn ervan overtuigd dat deze handschoenen een enorm succes gaan worden”, aldus Dick Langenhuijsen, Business Unit Manager Category Management & Business Development bij Wiltec.