HECO-Schrauben in Top 100 innovatieve bedrijven

Andreas Hettich
Andreas Hettich

HECO-Schrauben werd opgenomen in de Duitse Top 100 van innovatieve bedrijven en werd tweede bij de verkiezing ‘Partner van de Vakhandel’.

Andreas Hettich
Andreas Hettich

De verkiezing van de beste partners van de vakhandel werd dit jaar al voor de 23ste keer georganiseerd door de afdeling gereedschap (Arbeitskreis Werkzeuge) van de branchevereniging voor de ijzerwarenhandel (Zentralverband Hartwarenhandel). HECO-Schrauben eindigde bijna traditiegetrouw in de top van ranglijst in de categorie ‘Bevestigingstechniek’. Dit jaar werd de schroevenfabrikant tweede.

Bij de beoordeling door de leden van de branchevereniging worden punten gegeven voor diverse criteria waaronder verkoopondersteuning, de kwaliteit van de digitalisering en de data en - dit jaar voor het eerst - de leveringsbetrouwbaarheid.

HECO-Schrauben in Top 100 innovatieve bedrijven

Begin april werd bekendgemaakt dat HECO-Schrauben in de hoog aangeschreven Duitse Top 100 van innovatieve, middelgrote bedrijven opgenomen is. Andreas Hettich nam het zegel in ontvangst dat bij de onderscheiding hoort. De Top 100 wordt samengesteld in opdracht van compamedia, de initiatiefnemer van de ranglijst.