HECO vernieuwt de online catalogus

Algemeen 04-04
HECO vernieuwt de online catalogus

HECO-Schrauben heeft zijn online productcatalogus vernieuwd. De gebruikers hoeven nu niet meer door lange lijsten van verschillende soorten schroeven te scrollen, maar kunnen nu eenvoudig zoeken op toepassingen om zo uiteindelijk bij de daarvoor geschikte schroeven en de bijbehorende, technische informatie uit te komen. Die nieuwe productcatalogus is geïntegreerd in de nieuwe website die onlangs online ging.

HECO vernieuwt de online catalogus

In de productcatalogus op de vernieuwde website kan de bezoeker heel eenvoudig de benodigde schroeven vinden door eerst een keuze te maken uit de soort schroef: houtschroeven of schroeven voor bevestigingen op beton, steen en metselwerk. Daarnaast kan hij uit zes toepassingsgebieden kiezen, om zo uiteindelijk bij het overzicht van de diverse, daarvoor geschikte schroeven terecht te komen. Per schroef worden een beschrijving van de toepassingen, de technische informatie, certificeringen, toelatingen en een overzicht van beschikbare accessoires gegeven. Daarnaast zijn er per product downloads zoals technische datasheets, calculatievoorbeelden, gebruikshandleidingen en video’s beschikbaar.

HECO vernieuwt de online catalogus

Ook meer informatie over HECO-Schrauben

De nieuwe website van HECO-Schrauben heeft een nieuwe, frisse uitstraling gekregen in de bekende oranje huisstijl. Het productoverzicht en de toepassingen van de schroeven staan uiteraard centraal, maar er zijn uiteraard ook pagina’s met informatie over het bedrijf, de services en producttrainingen.