Het effect van een groene plantenwand

09-03-2023
Het effect van een groene plantenwand

Een van de bijzondere groenoplossingen van GRØNN is Mynthe. Mynthe is een slimme, metalen plantenwand die een stylisch object vormt in hal, lobby of wachtruimte.

Het effect van een groene plantenwand

Maar ook in woonkamer of loft is dit de perfecte groene roomdivider. Mynthe kan daarnaast ook mobiel worden uitgevoerd, waardoor ruimtes en indeling eenvoudig kunnen worden aangepast.

Het effect van een groene plantenwand

Een ‘groen’ interieur biedt veel voordelen: planten zorgen voor meer zuurstof in de ruimte. Ze dragen bij aan een prettige omgevingstemperatuur, aan een aangename luchtvochtigheid en ze zijn geluidsabsorberend en isolerend. En niet onbelangrijk: een groene oase heeft een positief effect op onze gemoedstoestand.

Het effect van een groene plantenwand

Naast Mynthe biedt GRØNN een aantal standaardoplossingen, zoals een roomdivider en werkplekafscheiding in verschillende maten en uitvoeringen. Daarnaast maakt het bedrijf onder meer verticale plantenwanden op maat. Duurzaamheid en circulariteit staan daarbij centraal.

Duurzame plantenwand

De producten zijn zonder uitzondering in Nederland gemaakt in moderne fabrieken waar gewerkt wordt volgens de nieuwste productiemethoden. Ook wordt uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame materialen als roestvaststaal en staal.

De basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, zijn corrosiebestendig waar nodig, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. In het ontwerp- en productieproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval.