Hoge opslagcapaciteit op klein oppervlak

Hoge opslagcapaciteit op klein oppervlak

De Tsjechische deurenfabrikant Gerbrich kon op een klein oppervlak een hoge opslagcapaciteit voor zijn productie creëren door gebruik te maken van draagarmstellingen van OHRA.

Hoge opslagcapaciteit op klein oppervlak

Het stellingsysteem maakt ook efficiënte in- en uitslagprocessen mogelijk dankzij de directe toegang tot de goederen en het goede overzicht van de voorraad, waardoor de productie betrouwbaar kan worden voorzien van de benodigde materialen zoals spaanplaten of deurbekleding.

De stellingen, gemaakt van warmgewalste stalen profielen, hebben een hoog draagvermogen en een slank ontwerp. Gerbrich was dus in staat om een aanzienlijke opslagcapaciteit te creëren in de beschikbare ruimte.

Hoge opslagcapaciteit

De 6.500 millimeter hoge stellingen bij Gerbrich hebben zeven opslagniveaus, waarbij elk van de 2 meter lange draagarmen een draagkracht van 700 kilogram heeft. Gerbrich installeerde een enkelzijdige, 22,5 meter lange rij stellingen en een dubbelzijdige, 19,5 meter lange rij: In totaal kan er materiaal met een totaal gewicht van 357 ton in worden opgeslagen.

Dankzij de ondersteuning van OHRA bij de ontwikkeling van het totaalconcept en de optimale dimensionering kon het systeem precies worden afgestemd op de productievereisten bij Gerbrich.