Hoog blaasvermogen en laag geluidsniveau

Hoog blaasvermogen en laag geluidsniveau

CRAMER introduceert een 82V Ruggedragen bladblazer met hoog blaasvermogen (36 N) en laag geluidsniveau (72 dB(A)).

Hoog blaasvermogen en laag geluidsniveau

Hij is standaard ook voorzien van een heupgordel en extra riemen ter hoogte van de schouders om de stand van de rugplaat te kunnen bijstellen. Deze moet voor optimaal comfort volledige aan uw rug aansluiten.

Er is ruimte voor twee accu’s en de accustatus is zichtbaar op het display aan het blaashandvat. Dit handvat is tevens voorzien van LED-verlichting aan de voorzijde. Voor verhoogde zichtbaarheid is er rode LED-verlichting aan de achterzijde voor werken in schermer omstandigheden. Tevens lost deze rode verlichting aan de achterzijde het probleem van het afdekken van de verplichten verhoogde zichtbaarheidskleding op.

Verstelbare blaasbuis

Standaard voldoet deze bladblazer aan de IPX5-beschermingsklasse, waardoor hij geschikt is voor gebruik onder alle omstandigheden. Zelfs werken in regenachtige weersomstandigheden vormt geen enkel probleem, en de zichtbaarheid blijft gewaarborgd.

De bladblazer is ook uitgerust met cruise control, een verstelbaar handvat, een verstelbare blaasbuis (in lengte) en 3 blaassnelheden. De ‘boost’-modus, die overeenkomt met de hoogste blaasstand, kan continu ingeschakeld blijven. Zonder gebruik van de boost-modus is een autonomie van meer dan 60 minuten haalbaar, terwijl de boost-modus een maximale gebruiksduur van 26 minuten biedt.