Hoogwaardig vakmanschap en mooi design

15-11-2022
Hoogwaardig vakmanschap en mooi design

Skagerak wordt 'Skagerak by Fritz Hansen', en in de toekomst zullen de producten van Skagerak verschijnen onder de nieuwe merknaam 'Skagerak by Fritz Hansen'.

Hoogwaardig vakmanschap en mooi design

Fritz Hansen staat achter Skagerak om het beste van Deens design naar elk deel van het leven te brengen, binnen en buiten. Samen gaan de twee bedrijven de ontwerpmogelijkheden uitbreiden met hoogwaardig vakmanschap en mooi design.

Hoogwaardig vakmanschap en mooi design

Skagerak en Fritz Hansen zijn twee baanbrekende Deense designmerken met kwaliteit en vakmanschap als kernwaarden en ambitieuze verantwoordelijkheidsdoelen.

Door zich aan te sluiten bij Fritz Hansen, zal Skagerak een bredere gemeenschap van design gepassioneerde mensen bereiken en samen het beste van Deens design aanbieden aan een breder wereldwijd publiek. Naarmate de twee bedrijven naar elkaar toegroeien, zal Fritz Hansen werken aan de uitbreiding van de collectie hoogwaardige, verantwoorde stukken die Skagerak al meer dan 40 jaar produceert en Fritz Hansen al 150 jaar.

In 2022 werd Skagerak overgenomen door Fritz Hansen, waardoor twee Deense meubeldesignmerken samenkwamen als één bedrijf. In 2023 verhuist Skagerak zijn showroom en kantoren van Indiakaj, Kopenhagen, naar een prachtige nieuwe ruimte in Allerød - de locatie waar het hoofdkantoor van Fritz Hansen al meer dan 100 jaar is gevestigd.