Idyllisch gevoel: Lönneby van Gardengirls

Algemeen 25-04
Idyllisch gevoel: Lönneby van Gardengirls

Met Lönneby brengt Gardengirls een heide met extra grote knoppen op de markt. Dankzij de grote knopbloemen maakt de nieuwigheid nog meer indruk met een intens kleureffect. Tot nu toe zijn de Lönneby-variëteiten verkrijgbaar in de kleuren Donkerroze, Wit, Roze en Rood. Het hele concept is ontworpen in een moderne, landelijke stijl. Illustraties en pastelkleuren zorgen voor een uniform, sfeervol beeld.

Idyllisch gevoel: Lönneby van Gardengirls

De Callunen kunnen uitstekend worden gerangschikt in potten op het terras of in de bloembedden. Van september tot november tonen de variëteiten zich in volle kleur. En ook in combinaties doet Lönneby het goed: het trio van de roze Lönneby-variëteit 'Maggy' en de rode 'Mary Ann' in combinatie met de trendheide Fluffy is een echte blikvanger. Bovendien is Lönneby, net als alle Gardengirls-variëteiten, ook geschikt voor doe-het-zelfprojecten en laten zelfs geknipte takken hun effect zien in decoratieve arrangementen.

Idyllisch gevoel: Lönneby van Gardengirls

Lönneby wordt geleverd in een recyclebare pot en is voorzien van een papieren etiket. Zowel de pot als het etiket zijn ontworpen in de stijl van het moderne concept. Voor de Point of Sale is ook een poster beschikbaar ter bevordering van de verkoop. Door verschillende composities worden consumenten zo gestimuleerd tot impulsaankopen op de verkooppunt. Bovendien zijn er voor de verkoop, de eigen website of advertenties een grote selectie sfeerfoto's beschikbaar. Hieronder vallen modelafbeeldingen, gedecoreerde tafels en plantideeën, evenals ontwerpsuggesties.