Importeur voor Nederland

Van Dyck Marcel is vanaf maart 2021 importeur van de SABO tuinmachines voor Nederland. Daarmee bouwt het bedrijf verder op de langdurige, succesvolle samenwerking met het merk, die reeds bestond voor de Belgische markt. 
Importeur voor Nederland | TuinVAK
Marc Kipperman, Regional Manager Nederland bij Van Dyck Marcel, wordt de aanspreekpartner voor de Sabo dealers in Nederland. Leveringen gebeuren rechtstreeks vanuit de SABO fabriek in Gummersbach, Duitsland. SABO producten worden exclusief via de gespecialiseerde vakdealer verkocht. De naam SABO staat voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Aandacht voor detail heeft SABO al decennialang een hoge waardering opgeleverd van zowel professionals als particuliere gebruikers. Voortdurende doorontwikkeling en optimalisatie maken van kwaliteit de regel. Ook de gekwalificeerde SABO dealers delen deze passie en zorgen ervoor dat de eindgebruiker jarenlang van zijn SABO machine kan genieten.
Het SABO gamma bestaat uit benzine-, elektrische- en accu-loopmaaiers en verticuteermachines en handgedragen accu machines (bosmaaier, heggenschaar, kettingzaag en bladblazer).
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.