Intelligenter en nauwkeuriger maaien

07-02-2023
Intelligenter en nauwkeuriger maaien

De nieuwe VisionFence Sensor accessoire van Segway, met ingebouwde AI-technologie, stelt Navimow in staat om complexe gazons intelligenter en nauwkeuriger te maaien dan ooit tevoren.

Intelligenter en nauwkeuriger maaien

De speciale AI-chip en het geavanceerde visuele herkenningsalgoritme van de VisionFence Sensor helpt Navimow om meerdere objecten sneller en nauwkeuriger te herkennen. Geïntegreerd met een neuraal netwerk dat is getraind met massale gegevens uit de praktijk, kan Navimow altijd de rand van het gazon identificeren, zelfs wanneer de EFLS-satelliet zwak is in gebieden met een uitdagende lay-out. Tot slot zorgt de visuele technologie van de nieuwe sensor ervoor dat Navimow bewegende objecten beter kan detecteren, wat nuttig is om kleine dieren te beschermen.

Intelligenter en nauwkeuriger maaien

De Segway Navimow, ontworpen voor een gazonoppervlakte tot 3.000 vierkante meter, is volgens de producent een van de intelligentste, stilste en veiligste maaiers op de markt. Dankzij het Exact Fusion Locating System selecteert de Navimow het optimale maaipad en verandert hij automatisch van maairichting na het voltooien van een maaironde, waardoor de sporen van herhaalde maaipaden worden vermeden en het gazon gezonder blijft groeien. Het geluidsniveau is geminimaliseerd tot slechts 54 decibel, niet luider dan een standaard elektrische tandenborstel.

Intelligenter en nauwkeuriger maaien