Laag gewicht en een hoog vermogen

Als je werk enkel het allerbeste gereedschap op de markt eist, is de ECHO X-Serie het antwoord. Elk toestel is toonaangevend in zijn categorie met de beste functies die zorgen voor ongeëvenaarde prestaties.

Laag gewicht en een hoog vermogen | TuinVAK
Laag gewicht en een hoog vermogen | TuinVAK
Laag gewicht en een hoog vermogen | TuinVAK

Elk model heeft de beste en specifieke kenmerken in zijn klasse, speciaal ontworpen om professionals in groene ruimte hun werk en elke toepassing beter te laten uitvoeren. Kenmerken zoals licht gewicht, hoog vermogen, verminderde vibraties en langere looptijden dragen allemaal bij aan het voltooien van een hele reeks klussen. Superieur werk vereist superieure producten. Gebruik daarom ECHO X-Serie modellen.

Nauwkeurig en extreem
De motoren in de ECHO X-Serie modellen bieden een revolutionaire combinatie van een laag gewicht en een hoog vermogen om vermoeidheid tegen te gaan en de werktijd te reduceren. De ECHO X-Serie modellen zijn zo nauwkeurig en extreem, dat enkel in de meest buitengewone omstandigheden de grenzen van hun mogelijkheden afgetast kunnen worden. De machines worden in zware omstandigheden getest om een gemakkelijke start en een betere acceleratie bij koude en warme temperaturen te garanderen. Grote brandstoftanks zorgen voor langere looptijden. Een betere luchtfiltratie, dankzij heavy-duty onderdelen, minimaliseert het risico op motorproblemen en verlengt onderhoudscycli. EuroGarden is de officiële importeur en verdeler van ECHO in de Benelux.