Laden op locatie met zonnepanelen

Accugereedschap 28-03
Laden op locatie met zonnepanelen

EuroGarden biedt met de ANSMANN Powerstations en zonnepanelen een oplossing voor het laden of bijladen van accu's op locatie.

Laden op locatie met zonnepanelen

Het PS2200AC-model is het grootste, met een capaciteit van 1.408 Wh, een nominaal vermogen van 2.200 W en een kortstondig piekvermogen van 4.400 W. Via de 3 ingebouwde AC-stopcontacten is een normaal 230V-50 Hz lichtnet beschikbaar.

Laden op locatie met zonnepanelen

Op deze unit kunnen in totaal 2 zonnepaneelunits worden aangesloten, zodat er tijdens de werkzaamheden of zelfs tijdens het gebruik van het vermogen van de unit bijgeladen kan worden om de autonomie verder te verlengen. Een zonnepanelenset met 2 panelen heeft een capaciteit van 100 W continu bij optimale zonnige omstandigheden.

Laden op locatie met zonnepanelen

Tevens kan de PSE2200 worden gekoppeld om de autonomie en Wh-waarde te verdubbelen. Met de meegeleverde lader van de PS2200AC kunnen zowel deze basisunit als de PSE2200 worden geladen, waardoor de volledige capaciteit van 2.816 Wh kan worden benut.

Gemakkelijker werken op locatie met zonnepanelen

Dankzij deze Powerstation-oplossing kan een groenvoorziener gemakkelijker op locatie werken met accu-aangedreven machines. Autonomieverlenging is eenvoudiger te realiseren en het mixen van merken en accuplatforms wordt hierdoor ook mogelijk. Het betreft een relatief kleine investering die een hoge mate van flexibiliteit voor groenvoorzieners oplevert.