Langdurig gebruik geen bezwaar

Met de twee nieuwe accu-schroevendraaiers voor de droogbouw van Metabo is ook langdurig gebruik geen bezwaar. De TBS 18 LTX BL 5000 is door het zeer hoge toerental bijzonder geschikt voor het in serieproductie schroeven in gipskarton. Wie een universele schroevendraaier nodig heeft, kiest voor de HBS 18 LTX BL 3000.

Beide schroevendraaiers zijn voorzien van een Brushless-motor. De machines beschikken
Langdurig gebruik geen bezwaar | TuinVAK
Langdurig gebruik geen bezwaar | TuinVAK

Beide schroevendraaiers zijn voorzien van een Brushless-motor. De machines beschikken bovendien over een moderne impuls-modus: daarmee kunnen gebruikers uitstekende schroeven snel en exact verzinken – en dat zonder de diepte-aanslag te hoeven verwijderen. Daarbij start de motor met volle kracht en draait één omwenteling – dit proces wordt telkens herhaald tot de schroef helemaal goed vastzit. Zodra alle schroeven verzonken zijn, stelt de gebruiker de ‘auto-functie’ weer in en kan dan gewoon weer schroeven indraaien.

De schroevendraaiers beschikken over een automatische start – door een geïntegreerde sensor starten de machines automatisch bij het aandrukken tegen het materiaal, de gebruiker hoeft daarvoor niet eerst op een schakelaar te drukken.

De ergonomische vorm van de schroevendraaier zorgt voor nog meer comfort. De schroevendraaiers zijn licht, compact en kunnen gemakkelijk met één hand bediend en exact geleid worden.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.