Lange houtschroeven eenvoudig inschroeven

#Tuinvak 13-04-2020
Lange houtschroeven eenvoudig inschroeven

Met een nieuwe accessoire van HECO-Schrauben kunnen lange houtbouwschroeven nu eenvoudiger worden ingeschroefd. Het HECO PowerLock-opzetstuk voor schroefmachines vergrendelt de schroefkop op de bit, zodat de schroeven eenvoudig kunnen worden vastgeschroefd – zelfs boven het hoofd. 
Lange houtschroeven eenvoudig inschroeven
Het gebruik van bijzonder lange schroeven met een grote diameter kan lastig zijn. Het meervoudig slippen van de bit kan betekenen dat de schroef niet meer kan worden verwerkt vanwege hoge slijtage in de kop. Met het HECO PowerLock-opzetstuk kunnen de houtbouwschroeven snel en veilig worden ingeschroefd – en dat in elke werksituatie zonder extra hulp. Om een houtbouwschroef te monteren, wordt het HECO PowerLock-opzetstuk eerst op de bit geplaatst, waarna de vergrendelingshuls over de schroefkop wordt geschoven. De schroef zit nu vast aan het bit zonder dat deze door de monteur of een tweede persoon vastgehouden hoeft te worden.
Zodra het HECO PowerLock-opzetstuk het werkoppervlak raakt, wordt de vergrendeling automatisch ontgrendeld. De huls klikt terug en biedt zo zicht op het bevestigingspunt.
Bekijk hier de video