LED voor buiten

LEDVANCE heeft zijn outdoor assortiment uitgebreid met FLOODLIGHT MAX - de ultieme oplossing met hoge intensiteit voor grotere sport- en outdoorfaciliteiten.

De uiterst robuuste schijnwerpers met hoog vermogen (IK08 en IP66) bieden een hoge
LED voor buiten | TuinVAK

De uiterst robuuste schijnwerpers met hoog vermogen (IK08 en IP66) bieden een hoge lichtopbrengst (tot 164.000 lm) en een uitstekende energie-efficiëntie (tot 137 lm/W). Hierdoor zijn ze perfecte energiebesparende vervangers voor conventionele schijnwerperoplossingen met hogedruklampen. Dankzij hun modulaire ontwerp (2 tot 4 modules) en vier verschillende lichtbundels bestrijken ze veel verschillende toepassingen. De range heeft een levensduur van 75.000 uur (L80), en wordt in alle versies geleverd in de lichtkleur 5700K.

Deze nieuwe schijnwerperfamilie is zeer snel, eenvoudig en flexibel te installeren. De voeding en het armatuur zijn gescheiden, wat betekent dat de componenten ook afzonderlijk in verschillende mastposities kunnen worden gemonteerd. Een stevige en flexibele beugel maakt een snelle en eenvoudige montage met één schroef mogelijk - hetzij op trussen of hangend (bijvoorbeeld aan een kraan voor verlichting van bouwterreinen). Dimmen tot 50% is ook heel eenvoudig dankzij de bedrading. Zo kunnen de afzonderlijke modules naar behoefte afzonderlijk in- en uitgeschakeld worden.