Linde komt met milieuvriendelijke technologieën

24-04-2023
Linde komt met milieuvriendelijke technologieën

Linde Material Handling (MH) komt op zijn weg naar een duurzamere toekomst met innovatieve producten, softwareoplossingen en op maat gemaakte diensten.

Linde komt met milieuvriendelijke technologieën

Hierbij ligt de focus op het verminderen van de CO₂-uitstoot, het besparen van energie en het verlagen van de bedrijfskosten met behoud van hoge prestaties. Deze verschillende producten en diensten zijn ondergebracht onder de noemer ‘Green Performance’ en variëren van krachtige trucks voorzien van lithium-ion batterijen en de eerste in Aschaffenburg ontwikkelde brandstofcel tot oplossingen voor het laden van batterijen en energiebeheer, HVO-brandstoffen, software ondersteunde adviezen en batterijrecycling.

Linde zet grote stap in duurzame richting

"De zoektocht naar kosteneffectieve, klimaatvriendelijke energieoplossingen stelt onze klanten voor grote uitdagingen," zegt Stefan Prokosch, Senior Vice President Brand Management bij Linde Material Handling.

"Linde MH heeft met haar nieuwste truckgeneratie een eerste grote stap in deze duurzame richting gezet. Voor het eerst zijn de elektrische Linde X trucks nu gelijkwaardig aan hun IC-aangedreven tegenhangers, zelfs als het gaat om veeleisende buitentoepassingen. Ze zijn emissievrij, potentieel klimaatneutraal, ergonomisch, stil en gemakkelijk te onderhouden."

Alle (ver)nieuw(d)e producten en diensten zijn op de vertrouwde manier via Motrac verkrijgbaar.